Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Forum User
    Join Date
    May 2006
    Location
    sherborne
    Posts
    194

    Strange missfire williams clio

    I am a bit lost with my clio.the problem is if you trun the wipers on it makes the car start to missfire has any one had this problem before

  2. #2
    Forum User
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    wales
    Posts
    6,309
    could be the wiper motors faulty i guess unplug the motor and try it with just the switch..might be bad earths on that item..

  3. #3
    Yes ive had the exact same problem lol!

    If its the same as me................

    YOur Main ECU loom is routed over the top of the ECU box in the scuttle panel, my wiper mechanism literally sawed through 2 wires, and every time the wipers went on the car would judder for a split second.

  4. #4
    Forum User
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Poole Dorset
    Posts
    217
    I just noticed where you live , all i will say is dont take it to chilli tuning as the bloke who runs it doesn't have a scooby doo !

  5. #5
    Forum User
    Join Date
    May 2006
    Location
    sherborne
    Posts
    194
    Quote Originally Posted by Foley
    I just noticed where you live , all i will say is dont take it to chilli tuning as the bloke who runs it doesn't have a scooby doo !
    Chilli tuning are good. :D :D
    Do i smell an rtoc member :D :D

  6. #6
    Forum User
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Poole Dorset
    Posts
    217
    tis me beardo ! :D

  7. #7
    Forum User
    Join Date
    May 2006
    Location
    sherborne
    Posts
    194
    Quote Originally Posted by Laine_16v
    Yes ive had the exact same problem lol!

    If its the same as me................

    YOur Main ECU loom is routed over the top of the ECU box in the scuttle panel, my wiper mechanism literally sawed through 2 wires, and every time the wipers went on the car would judder for a split second.
    Thats what the problem was all sorted now.
    Thanks for your help mate.
    (well worth membership fees for this help alone :D )


 

Similar Threads

  1. Strange Williams alloys
    By Yanoo_ in forum WilliamsClio Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 26-03-2010, 00:14
  2. RXE CLIO 'T' Reg - strange failt with wings splitting!!
    By JRKILLOCH in forum WilliamsClio Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 24-02-2009, 09:11
  3. Missfire/idle problem clio 16v
    By clio-16-valver in forum WilliamsClio Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 28-02-2006, 23:25
  4. Strange ? Williams Not Starting
    By williams-3 in forum WilliamsClio Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 19-01-2006, 17:26
  5. TB clio unleashed, running a bit strange
    By Craig in forum Mechanical
    Replies: 14
    Last Post: 12-01-2006, 15:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •