PDA

View Full Version : Remapping?



DanClio
24-12-2006, 11:51
Hi all,

Does anyone know anywhere in the south east to get my car rolling roaded and properly mapped?

Any help appriciated
Cheers
Dan

P.S. Merry christmas :P

Lunner
24-12-2006, 14:56
I'd be tempted to take a trip up to the NW and use that place everyone raves on about

MatBrown
24-12-2006, 19:18
Mine will be going Hillpower.



Mat.

wazza16v
24-12-2006, 21:41
try sanspeed there based in bexleyheath

Riley
24-12-2006, 22:06
what sort of power gains are you looking at from this? also how much is it going to injure the wallet? just out of interest

DanClio
24-12-2006, 23:33
Well im looking for about 180 BHP standard engine on throttle bodies. looking to pay about 300 on a dyno session or something i suppose....

Cheers
Dan

Martin
25-12-2006, 06:50
What engine management you using?

DanClio
25-12-2006, 09:40
lumenition... i can bolt it all together just need somewhere i can drive it to localish that can map it for me.


Merry Christmas!!! :shots:

AmDaMan
27-12-2006, 23:21
daft question: Is it not possible to get a bog standard ecu remapped?

MatBrown
27-12-2006, 23:39
Yes it is.



Mat.

Piper
28-12-2006, 09:59
Dan,

Are these the TB's bought off Midge ?

Flan
28-12-2006, 10:56
Have you tried THOR Racing or summit like that. heard good things. If not bite the bullet and go to Chipwizarrds :wink:

or for 300 Dave walker might be able to set it up for you. Bit of a road trip but worth it...


At the end off the day you pay for what you get... spend now and save later if you save 50-100 getting it done local you'll end up paying out allot more if its done wrong and blows up. :?

Flan

DanClio
28-12-2006, 17:29
Well the reason I want it done local is so i can bolt it all on and drive somwhere on the stanard ecu, dont really wana be driving a long way with it chucking tones of fuel through it. Not too worried about how much it will cost for remapping.

Yeh these are the ones I bought from midge.

Cheers
Dan

stan
28-12-2006, 19:28
You will need a base map putting on that ecu also.

DanClio
28-12-2006, 19:53
Im hopefully sorting that out with lumenition in the new year...

Piper
29-12-2006, 14:03
Yeh these are the ones I bought from midge.

Cheers
Dan

Sorry to highjack your tread dan. But I'm a bit supriesed you got these.

After winning these on ebay I was going to collect them until Midge told me they had been stolen from his garage. He even asked me to look out on other forums incase they came up for sale.

Guess it was all just lies. Oh well im not a bitter man. Enjoy the TB's dan :D

Lunner
29-12-2006, 14:14
Yeh these are the ones I bought from midge.

Cheers
Dan

Sorry to highjack your tread dan. But I'm a bit supriesed you got these.

After winning these on ebay I was going to collect them until Midge told me they had been stolen from his garage. He even asked me to look out on other forums incase they came up for sale.

Guess it was all just lies. Oh well im not a bitter man. Enjoy the TB's dan :D

Interesting.....either lies or someone buying stolen goods......

DanClio
29-12-2006, 17:30
That is interesting..... I gave him a deposit, and picked them up 3 days later. :? He didn't mention they were on ebay.

Dan

midge
29-12-2006, 17:43
items recovered, hence i took the money of Dan for these 2 weeks after they were sold on ebay, check the dates.

midge
29-12-2006, 17:46
oh, and wimbledon carb's will map it for you.

DanClio
29-12-2006, 21:43
Cheers mate

gd gd, that cleared up that. lol 8)