PDA

View Full Version : Oil Level Gauge



GazTwo
22-04-2005, 17:50
The above isn't working on the Valver...any ideas what the problem is???

Swervin_Mervin
22-04-2005, 17:51
Probably the connector on the back. Mine were fine after I'd had them out to change the bulbs.

Rich
22-04-2005, 17:53
aye top dash off check plugs mate

MatBrown
22-04-2005, 23:53
Does the oil temperature gauge work?
Cos they both run off the same sensor.



Mat.

GazTwo
23-04-2005, 06:52
Yes mate, temp and pressure gauge work fine.

MatBrown
23-04-2005, 10:34
Ok, least it's not the sensor.



Mat.

BigBoreBri
23-04-2005, 18:39
Ive hed the oil temp stop working but the level still work... that was due to the sensor being faulty, so you can get one stop working without the other! :roll: